BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sâmbătă, 9 aprilie 2011

:)) --> din ala sarcastic

            Sunt zile in care simti ca tot ceea ce ai nevoie este sa te afli intr-un loc care sa inspire siguranta, confort si iubire. Atunci te simti bine, ingrijita, ca toata lumea iti vrea binele, toate cacaturile astea pe care orice prost in viata ajunge sa le creada macar odata. Dar ce se intampla atunci cand vrei sa iesi, sa te plimbi fara sa mai fi in siguranta, mai mult de atat chiar te expui pericolului. Eu m-am hotarat sa iau taurul de coarne, m-am inarmat cu mult tupeu, ironie si nervi si am iesit in cautarea raului. Am atacat cu tot ce am avut la indemana, cuvinte ironice, replici intelepte, filozofii ba am ajuns sa citez si din proze feministe si tot degeaba. Raul, intruchipat intr-un barbat misterios si atragator, nu reactiona la astfel de "stimulente". Mi-am aprins o tigara si m-am gandit ca daca m-as intoarce inapoi fara a incerca sa deslusesc intelepciunea si inteligenta lui, si sa-i gasesc un punct slab, am strabatut atata drum degeaba. Am reluat replicile, cuvintele, ba chiar m-am apropiat pentru a putea mentine un contact vizual, si abia atunci mi-am dat seama. Nu era nici intelept, nici destept; era doar un prost fara farmec si mister care nu reactiona deoarece nu intelegea ce vroiam eu sa transmit. Mi-am dat seama ca am iesit la marea "vanatoare" gandindu-ma ca dau de Dracu' si am intalnit un unchi inhibat a unei verisoare prin alianta a respectivului... Mi-am aruncat tigara si am zis singurele cuvinte care le poate intelege un astfel de specimen:"Pula mea." Si marea mea aventura s-a terminat aici. Iata-ma din nou in locul cald si sigur.Pula mea.

9 comentarii:

  1. Eu mai stiu o chestie cu "pula mea". La voi se manifesta foarte simplu, cand rostiti cuvintele astea, in capul vostru(ala de pe umeri) apar rezolvarile la problema din cauza careia ati ajuns sa spuneti "pula mea". Buna teorie h?:>

    RăspundețiȘtergere
  2. pula mea...nu ai cum sa invingi un astfel de "rau"

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) Da iti dai seama, ditamai balaurul rau.:)):-j

    RăspundețiȘtergere
  4. tre' sa te dai de trei ori peste cap, sa te faci buzdugan...ii dai una la capatana si gata...doar asa il invingi. si asta daca ai noroc si nu face refill @ power level :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Da:-? puternica pu... pardon balauru asta al vostru:-? mai ales in cap:))

    RăspundețiȘtergere