BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sâmbătă, 6 august 2011

無題... Untitled

             Am ajuns ziua în care majoritatea vor să fie altcineva decat îs, în loc să își caute identitatea... Știți ce? Eu mi-am căutat-o, poate nu am găsit exact ce îmi doream, sau nu sunt așa cum visam cândva că voi fi „când voi crește mare”, dar știți ce? Așa sunt eu, cu defecte, cu chestii bune, fără mamă și fără copilărie, ironică, uitucă și împiedicată, supărăcioasă și sensibilă... deșteaptă dar încăpățânată... rece dar atât de drăgăstoasă... Poate nu am cele mai superbe trăsături, poate sunt cam corcită ca să aparțin exact unei anumite „rase”:)), poate am ochii altfel decât voi, poate că atunci când râd nu pot coborî scările, poate deși am năsuc mic, mie mi se pare mai altfel, pentru că de fapt e altfel, dar nu scrie nicăieri că altfel e ceva rău... Cu toate aceste „poate” și fuga de o anumită parte din identitatea mea, am remarcat că sunt mai presus decât mulți... doar pentru simplul fapt că mă accept așa cum sunt, diferită dar măcar originală. Acum, sunt mândră de acea parte din mine, de care m-am ferit mult timp, care mi se părea misterioasă când o vedeam la altcineva, dar acum mă gândesc... la mine de ce să nu fie? Și este... știu, nu mulți înteleg ce vorbesc eu aici, nu încă, dar cei care știu poate vor aprecia curajul meu, de a scoate la lumină o parte din mine care o țineam ascunsă, cu care mă mândream doar mie... Mie și atât. Ei bine, acum sunt mândră de mine... Cherry blossom and love... simt că mă reprezintă...



                                                                                                                                                                                             Sakura-Ai Alexandrina

30 de comentarii:

  1. Cred ca tu glumesti, te-ai gandit macar odata ca tocmai "diferitul" acela, te face mai atractiva? mai interesanta, mai putin accesibila si mai misterioasa? "Poate nu am cele mai superbe trăsături" cred ca glumesti, ai niste ochi superbi, formatul asiatic, culoarea albastra si patrunzatoare, sincer niciodata nu mi-au placut ochii albastrii, dar ochii tai sunt superbi, parca ma uit in sufletul tau, iar la restul trasaturilor tale nici nu mai are rost fac referire ca ma prajeste Remus, dar nu stiu de unde atata chin pe capul tau ca esti "corcita"?:))Esti foarte frumoasa sa stii, iar personalitatea, blandetea, feminitatea si inteligenta de fac de 1000 de ori mai frumoasa decat orice fata ce am intalnit-o. Gata, ca ma indragostesc:)). Noapte buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Faptul ca ai zis de ochii mei, cum ca imi vezi sufletul.:P Nu multi imi vad asa de aproape ochii.:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Here is my girl>:D< Eu nu ma pronunt ca am avut o cearta azi cu seful, dar stii tu ce cred:>

    RăspundețiȘtergere
  4. E aceeasi fata:x...aceeasi care te face sa zambesti, sa iubesti, sa simti viata...cred ca am spus totul cu aceste cuvinte

    p.s. scz baieti pt iesirea de azi

    RăspundețiȘtergere
  5. iooooooooi:D:D:D:D acuma chiar ma simt mai bine:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine ca atunci cand iti zic eu nu te simti... Don`t worry mate, we still go gay:>

    RăspundețiȘtergere
  7. Oai ce sod o fost asta=)) Vrei sa te razbuni ca te-o injurat azi asa-i?:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Remus darling ce zici trecem pe privat? Nu o sa si-o mai traga gagica-ta cu tine daca iti raspund:)) Dar totusi, sa stii ca nu ai nevoie de margarina, te lubrifiez eu natural:> Wanna bet?

    RăspundețiȘtergere
  9. Auzi-ti aici gata:)) Stiu ca sexu dupa cearta merge bine dar te rog, Crowley cauta-ti o partenera pe cinste, sau partener daca iti place sa go under la baieti:)) Dar ai grija ca tu esti obisnuit sa vorbesti mult si cu gura plina nu e politicos:)) Stii nu?

    RăspundețiȘtergere
  10. O seara nemaipomenita, dar sa stii Crowley daca ma gandesc mai bine raman la Sakura:X...pare rau :(

    p.s. asc don't break my heart :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga mea, am inteles, sa traiti dar sa stii ca pot vorbi cu gura plina, am exersat:)). Remus ne mai vedem noi, escapade fierbinti sub balcon... Acum merg la dus cantand dooooon`t breeeeeeak my heart..... uhuuu:))

    RăspundețiȘtergere
  12. Esti gay? Nu mai dormi cu mine in camera.

    RăspundețiȘtergere
  13. Jeez:)) Gata baieti, somn vorbim maine toti la o cafea:)) Va astept jos. Puup, Crowley vezi ce faci in baie:))

    RăspundețiȘtergere
  14. Ca pe vremuri>:)...vezi ca am coltul la mine asa ca ai grija >:), ma bucur sincer ca ne-am distra atat de bine...salutari la toata lumea:)>-

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi place mult felul in care iti faci cunoscute gandurile.... si....ai niste ochi superbi...
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  16. Mergi des la China Blue in Tg-Mures sau te confund?

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce frumos femeie! Macar tu ai curajul sa recunosti cine esti! Eu te apreciez! Dar stai! Deja stiai asta , hihi! :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  18. ciudatenia ta e mult mai frumoasa decat banala normalitate a altora

    RăspundețiȘtergere
  19. Pana acum nu m-am gandit la asta, dar modul cum mi-ai spus-o m-a convins din prima... どうもありがとうございました(Dōmo arigatōgozaimashita)

    RăspundețiȘtergere
  20. Ti-am aprobat comentariul dintr-un singur motiv, pentru ca te respect, altfel ti-as da dreptul sa faci glume la o pastare din aceasta, pe care nu o intelegi si nici nu vreau.

    RăspundețiȘtergere
  21. ok, hai sa-ti spun un secret: in viata se poate glumi cu orice ... pentru simplul motiv ca viata in sine e o gluma ... daca nu te limitezi la orizontul nativ (ca nu scrie niciunde ca, evoluand, n-ai voie sa-ti depasesti conditia umana). calitatea vietii depinde de fiecare-n parte ... de alegerile pe care le facem in orice moment al ei. intr-un fel, se poate compara cu a face sex (sau "dragoste", cum ii ziceti voi femeile): poti alege sa participi dn plin si sa ai un orgasm real ... sau poti alege sa ramai rationala/serioasa, sa nu te implici si sa mimezi unul.

    anyway: imi cer scuze pentru deranj, nu se va mai intampla.

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu era deranj:P nu ai inteles tu ce am spus.:P

    RăspundețiȘtergere