BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

joi, 11 august 2011

Concurs Cherry Blossom

         Mi-a venit o idee super. Am văzut de curând că lumea blogger-ului este asaltată de tot felul concursuri, unele dintre ele chiar foarte interesante, dar majoritatea se axează pe voturi, iar eu nu am fost niciodată de acord cu asta... de ce se mai numește concurs dacă nu câștigă cel mai bun, creativ și original, ci persoana care strânge cele mai multe voturi, sau spus pe șleau, persoana cu cei mai mulți prieteni. Eu împreună cu Remus ne-am tot gândit la un asemenea concurs pentru pasionații de citit, și ne-am format în cap o idee, ca până la urmă, povestind cu unul dintre amicii noștrii care deține o librărie în Târgu-Mureș, ne-am gândit să punem pe picioare acest mic proiect de tip concurs. Amicul nostru dorește să rămână anonim, dar vreau să știți că el este „tipul cu sponsorizarea”, iar noi cu organizarea concursului și cam tot ce ține de el.
          Poate mulți vă veți întreba de ce se numește „Cherry Blossom”, și vă veți gândi că florile de cireș nu au nici o legătură directă cu pasionea noastră comună pentru citit... În primul rând, ideea s-a născut din plăcea mea de a citi la umbra acestor copaci, mă introduce într-o lume, unde simt că sunt doar eu, cartea și personajele mele, iar atunci când iau o pauză și privesc ce mă înconjoară, mă simt plină de energie... Cherry Blossom (Sakura în Jp.) sunt copacii de cireș japonezi, durata de viață a florilor este de trei zile, timp în care se sărbătorește Hanami (privitul florilor în Jp.);acești copaci nu au fructe doar flori și reprezintă viața de scurtă durată dar de o frumusețe rară, acestă trăsătură mi se pare una comună, o carte bună se termină repede, și abia asteptăm să mai găsim ceva interesant de citit, așa cum japonezii așteaptă următorul sezon când acești copaci vor înflori.
         Nu vreau să continui prin a spune legenda, deoarece mă aflu aici de a vă informa în legătură cu acest concurs... Vreau să menționez că durata concursului nu va fi una scurtă, mai exact 8 săptămâni, pentru ca fiecare dintre voi să aibă la dispoziție suficient timp pentru cerințe, fără a avea regrete și gânduri că dacă avea mai mult timp liber, poate reușea să facă articolul mai interesant, mai atractiv și cu mai multă inspirație; vă spun astea pentru că eu mereu m-am confruntat în concursuri cu astfel de probleme, și deși spuneam „vai dar sunt multe săptămâni” tot nu reușeam să fac ce mi-am propus.
         Voi crea o pagină separată unde voi da toate detaliile despre concurs, regulament și premii desigur, iar pentru cei care sunt nerăbdători și vor să știe de pe acum tema concursului, perioada de desfășurare a acestuia sau pur și simplu sunt siguri că vor să participe, îi rog să îmi dea un email pe „fataroacketz@yahoo.com” sau „sakura_ai.alexa@yahoo.ro cu numele, link-ul blogului(dacă aveți), în care să menționați că doriți să participați la concurs, sau că doriți doar să aflați mai multe detalii. Aștept mail-urile voastre, vă voi răspunde la ele cât de rapid pot și de asemenea vă voi anunța când voi posta pagina dedicată doar concursului, unde veți afla detaliile complete.
Click aici pentru pagina oficială a concursului „Cherry Blossom”.

11 comentarii:

  1. abia astept detalii :) o noapte cat mai frumoasa sa ai Sakura :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca iti place, te astept la concurs>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Sună interesant concursul pentru că pare diferit de altele. :D Abia aştept pagina cu detaliile:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta e si ideea Mademoiselle, sa fie diferit.:P

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte bine Bianca. Astept mail pentru inscriere.

    RăspundețiȘtergere
  6. buna,

    vad si cartea mea printre premii si ma simt onorat; o sa va ajut cat pot cu popularizarea acestuia...
    succes
    kaos moon

    RăspundețiȘtergere
  7. mmm, cred ca o sa particip la sectiunea de povestire fantastica.. dar nu promit nimic
    eseurile vor fi trimise tot pe mail, nu? ti-as fi sugerat sa dai totusi niste reguli de scriere, gen cati cm de la margine, aliniamentul, etc, caci o pagina poate fi usor depasita cand pui distante mari intre randuri si intre margini si scris.

    RăspundețiȘtergere
  8. Alle. Da, pe mail trebuie trimise. Nu am pus "reguli" din acestea ca sa nu complic pe nimeni, pentru ca eu oricum le voi pune intr-un word si le voi aseza eu pe toate la fel pentru a le compara, si oricum nu conteaza cantitatea atat demult pe cat calitatea. Eu zic sa te inscri ca nu ai nimic de pierdut.

    RăspundețiȘtergere