BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duminică, 27 martie 2011

o postare putin cam indrazneata...

I`m too am tired and sick for living on a edge!!
Exact! M-am saturat sa traiesc intr-o lume unde totul are reguli si margini! Unde cand faci ceva iesit din tipar, esti nebun, unde daca incerci ceva nou, ceva ce altii nu au facut doar pentru ca le este frica, esti maniac! De unde si pana unde cu toate etichetarile astea? Daca eu vreau sa traiesc altfel, ce aveti cu mine? Daca eu vreau sa fiu altfel, altfel decat voi, adica altfel decat a fi limitata, patetica si absurda, voi de ce nu ma lasati? De ce trebuie sa mereu sa ma modelez dupa voi? De ce trebuie sa fiu stupida impotriva vointei mele? De ce mereu cei mari au dreptate, desi nu au? De ce atatea "de ce-uri"? Sa va spun de ce? Pentru ca mereu cei care sunt altfel, cei care vor sa se impuna, cei care au ceva de spus, vor fi priviti ca si ciudati, rebeli, non-comformisti! Urasc sa mi se zica ca sunt rebela, dar daca stau sa ma gandesc mai bine, prefer sa fiu rebela decat sa fiu stupida ca voi..., prefer sa am propriile idei decat sa le fur de la altii, sau sa merg pe aceeasi teorie "generala"!! Traiti monotonia in continuare, ea e cea care va va duce spre o viata in siguranta:)), altii traiesc riscant, dar macar stiu sa traiasca. Calitatea vietii nu se masoara in lungime, ci in modul in care ti-ai petrecut timpul!! Poate eu ador sa ucid, da... fac ceva rau, dar daca treaba care o fac, iese bine , la urma urmei e un lucru bun... Iar daca o voi face bine, voi deveni un criminal cu acte in regula. As putea omori orice rahat de om, cu sange rece, cu privire rece si fara constiinta! De ce? Pentru ca oamenii distrug tot ce au in cale... de la natura, animale pana la alti oameni; nu... nu as putea sa omor un animal, ele sunt prea sincere, prea pure, prea loiale...
Nu conteaza in ce te afirmi, conteaza sa o faci impecabil... daca intelegeti ce vreau sa spun!
Sunt o gramada de oameni care au facut treaba asta, numele acelora le este cunoscut, ..., sunt o gramada de curente la fel... Kurt Cobain,... perioada grunge, s-a ajuns ca in aceea perioada Dj-i sa mixeze Smells like teen spirit, el a avut curajur sa fie altfel, altfel decat toti ceilalti care erau atunci pe scena, i-a "tuns" pletele pana si lui Bon Jovi; Janis Joplin, perioada hippie, ..., Charles Manson, ... Jeffrey Dahmer... As putea da o gramada de exemple...
Doar cititi chestia asta, ganditi-o (daca sunteti in stare), si apoi alegeti... Click.

5 comentarii:

  1. pe mine stii ce ma dispera? faptul ca toate schimbarile astea de care vorbesti, distrugerea unor oameni precum kurt, noi o cerem. noi suntem stupizii care urla mai tare cand vine tiesto decat bon jovi sau si la bon jovi ne isterizam doar ca e un concert mare. punct. ma intreb cum ar fi reactionat romanii (care din ei si cati?) la un concert nirvana :-?

    RăspundețiȘtergere
  2. hmm... aici ai dreptate. Nu stiu sa iti zic cum ar reactiona altii, dar eu cu siguranta m-as bucura si as incerca sa "trag" dupa mine cat mai multi "pacatosi" la concert... Si as incerca, dar cred ca de prea mult sa zic asta, sa ating macar o particica din adevarata stare Nirvana, daca intelegi ce vreau sa zic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Traim intr-o lume limitata si ca spatiu si ca mentalitate.Prejudecati sunt oriunde,insa important e sa traiesti asa cum iti propui tu si nu cum vor altii.Bineinteles,in limitele legii!!! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Legile is facute ca sa fie incalcate.:D so...

    RăspundețiȘtergere
  5. Hey..eu sunt Enna(http://enna.iubire.info)
    Am vazut ca ai aruncat o privire pe blogul meu si mi-ai dat si un sfat( in legatura cu fotografiile)Mersi:) dar cred ca renunt la pagina aceea tocmai pentru ca fotografiile nu sunt stralucite si aparatul(cum ai sesizat) nu prea imi permite sa le fac mai bine. A...si nu te-am intrebat... in rest ce parere ai de blogul meu? (adica postari)

    RăspundețiȘtergere