BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

miercuri, 21 decembrie 2011

today

Mi-e dor de copilărie... E perioada când nu cunoști dragostea, deci nu cunoști suferința... E perioada când ai vise și crezi că totul e posibil. E perioada în care Făt-Frumos există, și el te iubește cu adevărat, el are grijă de tine și tot el se gândește în fiecare zi la tine. E perioada când doar cărțile îți șoptesc adevărul și tot ele sunt alături de tine în orice moment.
Acum, există durere, multa durere, există indiferență și lacrimi triste. Există oameni nepăsători și oameni proști. Există oameni care iubesc și oameni reci. Există oameni indiferenți și oameni care suferă. Acum stau și mă gândesc, dacă omul în care aveam cea mai mare încredere și pentru care dădeam totul... dacă el de fapt nu e așa cum se arată? Dacă el este fals? Minte? Trădează? Înșeală? Dar dacă nu este... și totul este în imaginația mea? Atunci?
Dacă... cred că răspunsul meu se va rezuma la un „dacă”...

3 comentarii:

  1. Cu ocazia mult asteptatei sarbatori a Craciunului iti urez ca pacea si calda speranta a Pruncului Iisus sa iti lumineze sufleul, sa iti aduca fericire si liniste interioara tie si celor dragi!Sarbatori fericite:x

    RăspundețiȘtergere