BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duminică, 25 decembrie 2011

22 december-24 december 2011

21 decembrie

O dimineață cu speranță, o amiază cu bucurie, o seară cu griji și o noapte cu tristețe.

22 decembrie

Îngrijorată pentru tine și extrem de fericită, așteptam să ajung în gară și să te văd de la distanță venind... Dar nu a fost așa. Ai trecut aiurit pe lângă mine, iar eu mă uitam speriată în jur de ce nu apari... Apoi te-am văzut din spate, am alergat până la tine. Ne-am privit lung și așteptam... fiecare câte ceva anume. Vroiam să sar în brațele tale, să strig în gura mare cât mi-a fost de dor de tine, dar nu am făcut-o... Am așteptat un gest, care a venit repede... mai îmbrățișat și mi-ai atins cu buzele fruntea... Eram fericită că după toată durerea cu o zi în urmă, tu erai acolo... amețit, dar erai... Simțeam în ochii tăi o mică bucurie, ascunsă în spatele lucirii de la beție. Vroiam să știu de ce, dar nu mi-a mai păsat... Cu stângăcie mi-ai cerut bagajul și te-ai bucurat că am făcut cumpărăturile cât timp erai pe tren... tot cu stângăcie te uitai la mine cât timp eram în mașină... Eram supărată. Vroiam să țip la tine, să îți spun să nu mai bei atât, să te controlezi când e nevoie, dar de câte ori mă uitam la tine și eram pe punctul de a spune, îți vedeam ochii sinceri și plini de dragoste...

În cameră mă așteptam să te simți fâstâcit, străin, debusolat... Nu a fost așa... ți-am simțit buzele înainte să îmi dau seama că ele îmi vor trezi simțurile atât de rapid... Atingerea buzelor și aceea deloc ușoară adiere de alcool m-au incitat, oricât de ciudat ar putea suna asta...

berea...

23 decembrie - vinul

24 decembrie- plecarea


Nimic nu îmi va putea șterge aceste zile din memorie, nici un demon, nici un înger, nici o supărare. Am simțit dragoste, putere, fericire, durere și speranță. Sunt fericită când mă învelești, când mă cerți să fiu mai atentă și să nu mai fiu împiedicată, devin puternică atunci când mă îndemni să fiu mai înfiptă, mă simt frumoasă când mă atingi și încep să îți aud respirația tot mai sacadată, când buzele tale exprimă plăcere, iar cuvintele aprobă acest lucru... mă simt protejată când mă ți de mână sau stai cu mine până ești sigur că am ajuns cu bine... mă simt femeie și experimentată când sunt deasupra, dar când mă las pradă ție mă simt adorată.

Mă simt fericită când te văd că zâmbești, mă bucur când tu te bucuri la mici gesturi, mă excită când te văd excitat de ceva atât de neînsemnat, mâinile tale plimbându-se pe corpul meu.

Mă simt iubită datorită la tot ce faci, la atenția ta care mi-o acorzi, la protecția și prostiile care le faci... Și mai ales, datorită la tot ceea ce ești.Bun și Rău.


2 comentarii: