BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

luni, 31 octombrie 2011

noi doi. daisy

Tu.

Tu ești cel care mă face să râd și să plâng. Tu mă faci să te iubesc și să te urăsc. Tu mă faci să mă simt dorită.


Băiatul cu ochii galbeni, cu mâinile puternice, care știe să mângâie ușor și gentil... apăsat și excitant. Băiatul meu, care ma făcut atât să sufăr, dar și să învăț să iubesc pentru prima dată. Tu, cel care mai învățat ce înseamnă plăcerea, iubirea și lacrimile. Iubirea noastră este una care se completează, se autodistruge apoi reapare din senin. Este indistructibilă, deși uneori dureroasă. Este plăcută și plină de sine, arogantă și ironică, iar noi suntem doi nebuni care scriem un scenariu după placul ei.

Eu sunt fata cu năsucul micuț și ochii mari. Sunt fata rea, ironică, cu picioare lungi de căprioară. Aroganța mea uneori te enervează, dar de cele mai multe ori te excită. Sunt inteligentă și deloc modestă. Sunt ciudată.

Tu ești băiatul frumos cu ochii perfecți. Ești băiatul rău cu sufletul bun, cu buzele aromate. Siguranța pe sine și dorința de putere ți-e întipărită în fiecare zâmbet ironic, privire amenințătoare și în vorbele scurte dar la subiect, care deseori se impun când vine vorba de a-și proteja gagica. Inteligența și agilitatea rar te încurcă, iar romantismul și afecțiunea este împărtășită doar cu mine. Ești un ciudat, unul al nabii de bun.


Spune, cum altfel se putea să fie? Decât să fim unul pentru altul?

9 comentarii: