BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

vineri, 21 octombrie 2011

The fuckin End.

Cineva mi-a scuipat pe vise, și mi le-a dizolvat. M-a scuipat pe mine, și m-a dezintegrat.

Astăzi totul s-a terminat. Astăzi m-am terminat.

Tocmai mi-am dat seama că urăsc la nebunie toate persoanele pe care le cheamă Cristina... ”Oh my Gosh Cris..., Oh Cris”... Kiss my ass Cris. Nu mă înțelegeți greșit... Nu am ceva cu acest nume, pur și simplu se întâmplă ca anumite fete romance pe care nu le suport, să se numească Cristina și să li se zică Cris. Știu asta a sunat puțin rasist, dar for God`s sake nu vă botezați copiii cu Cristina. Va fi încă o persoană romancă(că nu cunosc chiar așa de mulți români) pe care cred că nu o voi suporta... Mda, și să elimin odata pentru totdeauna ideea asta... de unde știu eu românește? Am un prieten(a se citi iubit) român care pe de alta parte mi-a făcut cunoștință și cu iubirea mea fată de Cristine. So, scuze pentru micile greșeli de ortografie sau mai știu eu ce, dar partea pozitivă e că vă voi da dreptul să mă corectați cu ce greșesc în română, atunci când veți știi cele două alfabete japoneze plus 30 de cuvinte kanji. Atât!! Credețimă, nu vă cer mult!!

Fuck you. I`m tired and "sabishii"¬ Bang.

The fuckin End. Yeah, that one, from the "Tom and Jerry" The End!

Bye. Kiss my... cheek. Hell Ye!!

P.S. Dacă m-ar fi chemat Cristina, aș mânca cianură pe pâine... Cel puțin odată!

8 comentarii:

  1. :)) Da ce bine, este o fata foarteee draguta, prin vecinatate la bloguri, dar ea este exceptia care intareste regula.:D Si tu daca te-ai numi Cristina ai fi cu siguranta inca o exceptie:)) Dar oricum e bine ca nu te numesti asa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand eram mica si eu aveam o tipa pe care nu o suportam, Cristina :)) Si i-am aruncat cu o sticla de lapte pe pantaloni:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Doar atat? Trebuie sa te invat arta razbunarii cu capul pe umeri:)):-?

    RăspundețiȘtergere
  4. hm. interesanta chestie :)) mi se intampla si mie :d

    RăspundețiȘtergere