BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duminică, 24 iulie 2011

Esența nopții

              Sunt singură în camera mea. E o noapte răcoroasă, iar geamul deschis îmi amintește de o aromă pe care nu am simțit-o demult... mirosul nopții. Niciodată nu am avut nimic împotriva singurătății, ba chiar dimpotrivă, îmi oferea diferite plăceri... o relație serioasă, deloc secretă și fără compromisuri. De ce a trebuit să ajung de la stadiul acesta, la unul deloc plăcut?... Acum, singurătatea, deși îmi oferă aceeași siguranță, mi se pare tristă și inutilă fară tine,... în schimb noaptea rămâne la fel, doar ea mă alină când tu ești plecat... ea îmi aduce gândul tău de departe, iar vântul mi-l șoptește... apoi privesc spre steaua mea și știu că și tu te uiți la ea... închid ochii și îți simt degetele fine pe obrazul meu, buzele pe năsucul meu și respirația înceată și adâncă... E frig, iar de data aceasta, tu nu mai ești aici și acum să mă încălzești... iar suplinitorii tăi sunt egoiști, în ciuda blănii călduroase...
               Uneori mă simt pierdută, simt că nu mai vreau să lupt să câștig ceva ce oricum este al meu... atunci realizez că defapt doar în mintea mea este o bătălie... pentru că tu ai decis al cui ești, iar eu am ieșit în câștig. Știam că asta e iubirea, un joc în care ambii pierd sau ambii câștigă... iar noi suntem fericiții câștigători ai unei...?
Vieți.

Îmi simt ploapele grele, din cauza ta..., iar din tavan cad din nou flori...
Somn.

Și acuma... ghiciți pe cine iubesc eu?:D
P.S. Mi-am descoperit o noua fobie... păpușile  acelea creppy, vechi care îți dau un sentiment ciudat când ești în preajma lor... brrr.

14 comentarii:

  1. Intrebarea cred ca ar trebui sa fie alta: El te iubeste?

    RăspundețiȘtergere
  2. Superb>:D<...ti-au placut petalele8->, si atingerile?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa-ti fie dor de cineva e atat de istovitor...

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai maaa ca se intoarce! Nu fuge nicaieri :))

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) Ce stii tu:)) Da mai nu fuge, dar cand esti obisnuit in fiecare zi sa te trezesti si sa il vezi si simti, cacat. e nasol:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ia nu va mai luati de Alexa si Remus. Anonim, stii tu cumva ceva despre ei? Sau despre relatia lor? Eu ii cunosc si uneori mi se pare interesant sa ii "analizez"(cam mult spus), imi sunt foarte dragi si cand esti in jurul lor parca totul miroase a dragoste. Asa ca cei care au ceva de spus contra lor sa isi tina pliscul, sigur vi ciuda.

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa Carla, ma analizezi?:)) Am devenit si cobai:))Eh glumesc, mersi de suport dar stii nu ma mai simt afectata... tine minte o chestie, de la un timp incoace imi place invidia, pentru ca stiu ca ea se naste din admiratie, asa ca cei care ma invideaza sau ne invidiaza e din admiratie.:D :)) Putin cam lipsita de modestie dar wtf?

    RăspundețiȘtergere
  8. Mda, si daca ar avea muie de fraier, eu pe aia o pup nu pe a ta, asa ca tu foloseste-ti muia pe vreuna frustrata, si ar fi dragut din partea ta sa pui un nume... dar ce pot astepta eu de la un muist? Mda... ti-am acceptat comentariul ca sa nu zici ca is lasa, dar tu esti mai las decat atat...si stresat si :-j nevermind. Oricum ar trebui sa stii o chestie, gura bate curu, in cazul tau muia bate pula. Vezi? Ce usor e sa vb asa vulgar? Nu imi folosesc mai mult de 50 de neuroni... 1 ca sa gandesc, si restul ca sa imi misc degetele asa ca daca mai vrei sa vorbim asa tine mine, I talk bitchen too...

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie mi se pare simpatic prietenul tau, amandoi sunteti simpatici.:D

    RăspundețiȘtergere