BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

joi, 3 martie 2011

Sunt...

Sunt zapacita, rad mult si sunt mai tot timpul vesela. Sunt impiedicata, imi plac plimbarile insorite de primavara, ador sa alerg prin ploaie pe strazi si iubesc o iesire intr-o noapte sinistra cu luna plina. Sunt de parere ca nimic nu se compara cu un plans bun atunci cand simti nevoia, deoarece dupa el vor veni zambete sincere si cu siguranta meritate. In timpul liber ma ocup cu vorbitul degeaba, datul cu parerea si enervarea "intelectilor". Nu-mi place societatea, dar am ajuns la trista concluzie ca nu voi putea trai fara ea, sau macar incercand sa o ignor.
Sunt de parere ca singurul lucru obligatoriu in viata este sa faci ceea ce crezi tu ca este mai bine pentru tine; asta este principiul dupa care ma ghidez, care traiesc, si dupa care tai in carne vie atunci cand trebuie.
Sunt blonda. Iubesc, calatoresc, sunt incapatanata. Gandesc destul, vorbesc mult, analizez la sange, critic la greu. Deciziile le iau rapid apoi imi dau seama ca m-am grabit, dar nu dau inapoi; singurul drum pe care trebuie sa il faci ca sa iti mearga bine, este sa mergi tot inainte.
Imi iubesc animalele, imi ador unchiul, indragesc bunica, imi critic mama, imi iubesc tatal, imi ador iubitul, indragesc sofatul, imi critic mintea.
Sunt gemeni. Ei si ce?

4 comentarii:

  1. Tu ai ceva interesant, modul cum scrii, cum redai, hazliu si totusi serios; parca te si vad, genul care uraste pitzi astea ale noastre, o combinatie intre rebela si inocenta tot odata, frumoasa dar care nu se sperie atat de usor de paianjeni si soparle; cred ca o parte din farmecul tau este ca poti combina cu usurinta atitudinea rebel-power-independenta cu naturaletea unei princess-girl next door. Gresesc?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi. Chiar imi plac paianjenii si soparlele, reptilele, animalele in general de fapt:-? Si in aceasta categorie a animalelor intra si baietii cred:)) Mersi inca odata de coment, si nu cred ca gresesti. Eu de fel nu ma gandesc prea mult la auto-caracterizari, desi nu sunt deloc modesta(ptr mine modestia e o alta forma de minciuna), dar nu esti printre primii care imi spune asta, deci trebuie sa te confirm:P

    RăspundețiȘtergere
  3. >:D< esti o pers.complexa care are si calitati si defecte,dar nu te asacunzi sa le spui,esti multumita de tine insati.
    Foarte frumos. (Alina)

    RăspundețiȘtergere
  4. 10x:D >:D< cred ca asa e fiecare... defecte, calitati... adica fara defecte am fi niste papuse mecanice.:D Ce ar fi madonna fara strunga ei?:)) Nu ar mai fi ea:P

    RăspundețiȘtergere