BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

marți, 22 martie 2011

Puteri supranaturale

        Cred ca toti suntem constienti de noua navala de carti si filme cu "eroi" care detin puteri supranaturale, si care ne fac sa ne gandim : "Cum ar fi daca...?"... Si cum totul este posibil daca nu stii ce vorbesti, si mai ales daca esti o fire atat de visatoare si cu o imaginatie mega-bogata, atunci e inevitabil sa nu incerci si tu sa iti imaginezi... Dar nu am sa incep ca in clasa I : "Eu daca as putea alege ce puteri supranaturale... bla bla". Simplu. Mereu vroiam trei lucruri care intra in categoria asta:
1. Sa devin invizibila. Dap. Invizibila. Sa fiu o mica paianjenita pe un perete si sa observ si apoi sa analizez in singuratatea mea, lumea din jur... Oricum o fac, e un obicei stupid - zic unii, pe care il am de cand sunt mica, si de care nu m-am lepadat dar nici nu stiu daca vreau... ma ajuta mult in a intelege sau a "citi" un om...
 2. Sa citesc gandurile oamenilor. Daaaa, si asta multi ar vrea sunt sigura... Ce? Nu ar fi interesant sa vezi ce gandeste tipu ala din colt care te tot priveste dimineata la cafenea? Sau sa stii la ce se gandeste taicat-o cand zice : "Stii? Nimic lasa asa, e mai bine.", sau de ce nu la ce se gandeste pretenul/iubitul/amantul etc in timp ce va tavaliti?:)) Okay, poate am zis-o mai urat dar sigur ai vrea sa stii daca viseaza la cine stie ce vedeta porno sau blonda cu cracii lungi din nu stiu eu ce film, sau poate... e doar sincer si se gandeste doar la tine.
3. Pasiunea mea pentru calatorii mi-a aratat a treia dorinta, teleportarea. Sa fie o zi plictisitoare sau plina de stres, sa inchid ochii si sa ma gandesc la un loc unde as vrea sa fiu... si pac, m-am si teleportat acolo. Nu ar fi fain? Pe langa asta mi-as si salva niste banuti, timp, stres (da este un stres la noi sa calatoresti cu trenul), plus ar fi si distractiv.
Voi? Ce puteri supranaturale ati vrea sa detineti daca a-ti putea?

5 comentarii: