BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

joi, 26 ianuarie 2012

Slow down you crazy child, take the phone off the hook and disapear for a while...

          Dragă Eu,

Amintește-ți cât de mult te urăști. Amintește-ți cât ești de-am-pulea. Amintește-ți că toată lumea te urăște, pe bune, chiar așa e. Amintește-ți că taicăto nu mai este de partea ta și nu te mai susține. Amintește-ți că maicăta nu îți ia apărarea. Amintește-ți că iubitul tău de fapt nu te iubește. Amintește-ți că de fapt nici tu nu te iubești. Amintește-ți nopțile în care plângi. Numără-le. Mai ai?... Oprește-te din numărat și amintește-ți mai departe... Amintește-ți cât de mult îți doreai să nu exiști. Amintește-ți cum cărțile erau singura ta alinare. Amintește-ți cum credeai nișe cuvinte frumoase, niște minciuni. Crezi în continuare în ele deoarece e posibil ca totul să fie de fapt... nervi. Amintește-ți unde și cu cine vrei să fi. Amintește-ți ce ți-a zis taicăto înainte. Amintește-ți pe cine iubești. Amintește-ți greșelile. Amintește-ți fericirea. Amintește-ți scopul. Amintește-ți că poate astăzi este doar o zi proastă. Amintește-ți că asta se mai întâmplă... Poate trece. Amintește-ți cum te ruga el să te calmezi. Amintește-ți dovada dragostei. Amintește-ți piesele voastre. Amintește-ți nopțile voastre, zilele, diminețile, zâmbetele... Amintește-ți falsitatea lui...cel putin care tu acum o crezi falsă... dar mai ales amintește-ți că poate te înșeli. Amintește-ți cât de mult îți iubești tatăl. Amintește-ți că îți vrea binele, dar ține minte că la nervi vorbește prostii... la fel ca mulți alții... la fel ca și tine. Amintește-ți ce prostii ai vorbit astăzi... și mai ales cât de rău îți pare. Amintește-ți cât de singură te simți acum și teama pe care o ai. Amintește-ți persoanele care contează pentru tine. Amintește-ți că trebuie să te oprești din plâns... Trebuie. Amintește-ți că și acum când scrii asta, te gândești la el în timp ce tatăl tău îți zice că ești proastă, iar Billy te sfătuiește călduros să îți închizi telefonul și să dispari... El nu este singurul care îți spune că ești proastă.

Amintește-ți că dragostea învinge orice.


           Dragă Tu,

Amintește-ți că ai spus și tu... Suntem proști uneori și vorbim ca tâmpiții fără să gândim, dar la finalul tot unul la celălalt ne întoarcem. Amintește-ți când îți făceai griji pentru mine. Amintește-ți când mă iubești. Amintește-ți că mâine poate fi mai rău... sau mai bine. Amintește-ți că frica și nervii ne pot controla. Amintește-ți că totuși suntem unul pentru altul. Amintește-ți cuvintele frumoase ce mi le spui, săruturile și mângâierile. Închide ochii. Amintește-ți că ne iubim.

6 comentarii:

 1. Nu te intoarce niciodata impotriva ta. E un sfat/o lege pe care mereu o incalc, dar e adevarata. Daca noi nu acceptam si nu ne iubim, atunci cine?
  Dar e bine sa-ti vezi cu ochi lucizi greselile si sa inveti din ele.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Poate suna ciudat, dar eu ma iubesc doar cand stiu ca sunt iubita. Atunci simt ca merit sa ma iubesc.

   Ștergere
 2. eu sunt de vina, sper ca odata sa fi tu, sa fim noi cei adevarati...sa terminam odata cu tot

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E inregula. Si eu am partea mea de vina... Stii cum uneori ma panichez si uit sa fiu.. eu cea adevarata:P>:D<

   Ștergere
 3. Cred ca unele persoane au nevoie sa poarte conversatii cu ei deoarece ii ajuta intr-un fel sau altul sa se descoperim dincolo de aparente.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da...Dar stii ce se spune despre persoanele care vorbesc singur nu? Dar totusi se spune ca este cu adevarat grav cand incep sa isi raspunda singuri la intrebari...

   Ștergere