BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

luni, 13 iunie 2011

Începutul se apropie.

           Vreau să plec de aici. Acum!! Vreau să plec ca şi cum nimic de aici nu există, ca şi cum voi nu sunteţi reali, şi tot ce aş lăsa în urmă este doar praf... Vreau să uit de tine, da! de tine în special, să mă lipsesc de "alintările" tale care ma dor atat de mult; vreau să îţi demonstrez încă odata că pot trăi fără tine dar pe o perioadă mai lungă... se pare că injecţia de două luni jumătate nu ţi-a ajuns. Vom ţine legătura, dar la distanţă, eu într-o parte cu treburile mele, tu în cealaltă cu treaba ta; eu în continuare cu singura persoana care mă iubeşte... şi tu cu maicăta. Frumos. Demult mă pregătesc de plecare... Data trecută am plecat fără planuri, acum am multe, planuri care imediat se vor împlini. Nu mai ai mult timp la dispoziţie şi vei fi din nou singur, pardon cu mă-ta. Aud secundarul ceasului, ticăie enervant şi tare... Oare ce prevesteşte? Libertatea mea.

7 comentarii:

  1. Persoana careia te "adresezi" exista, sau ai scris articolul doar de dragul literaturii? ;) Sunt doar curioasa. E totul bine pe la tine?
    Starea asta de a vrea sa scapi de cineva sau ceva.. o cunosc. Am avut-o de multe ori si atunci ma arunc cu disperare in orice alta realitate, a unui serial sau film sau a unei carti si ma simt ca o evadata imbatata cu bucurie :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Exista. Si eu ma inchid in alte lumi, carti, filme, Remus... dar uneori reuseste sa ma prinda de picior si ma doboara...

    RăspundețiȘtergere
  3. ...Mersi, dar nu stiu ce ai inteles din postare:P

    RăspundețiȘtergere