BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

miercuri, 8 iunie 2011

Cu gândul departe

              Întotdeauna am ştiut că locul meu nu este aici... când spun aici, mă refer la România. Ştiu că mulţi veţi spune că ma prins flama emigraţiilor, sau că vreau să fiu la modă, sau că ţara asta este în criză... etc etc. Dar nu, nu despre asta e vorba. Simt că aparţin altei lumi, un alt fel de societate, o societate unde poţi fi anonimă, unde nimeni nu te cataloghează pentru nimic... Londra. În Londra m-am simţit ca o pisică sălbatică în junglă, nu ca un porc mistreţ la zoo... E capitala sufletelor libere, societatea unde tu alegi ceea ce vrei sa fi, singura ta preocupare este să îţi răspunzi întrebării "ce vrei sa fi?", pe când în România nu ajungi nici în vis la această întrebare... Aici nu prea ai obţiuni... oaie din turmă sau o ciudată... o rebela cu atitudine catalogată drept ciudată. Aici oamenii te injură dacă îi saluţi fiindcă i-ai confundat, acolo îţi zâmbesc şi îţi fac cu mâna deşi sunt conştienţi că nu te vor vedea a doua oară.
              Îmi place accentul sofisticat, pub-urile, muffins-urile, cupcake... China town, si Tamisa. Ador leul de pe Trafalgar Square, subways, underground, walkers, noodles, reclamele Coca-Cola, TDK şi Sanyo parcă aruncate pe un "colţ de cladire" şi pe Anteros privindu-le din Piccadilly Circus... Pur şi simplu iubesc Londra, aştept cu nerabdare să o revad luna aceasta, urmatoarea... tot timpul. Aştept ziua în care mă voi trezi dimineaţa langă un somnoros ciufulit, şi când voi privi pe geam sa văd Hide Park sau Saint James Park... Ah!! E superbă Londra!! Vizitaţi-o, e un ordin!!

16 comentarii:

  1. sufletele or fi ele libere, da' restu-i la mila CCTV ... motiv pentru care e pe lista mea de "no-no".

    RăspundețiȘtergere
  2. Să îţi explic câte greşeli ai sau n-are sens? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. E jurnalul meu. Fac cate greseli vreau si imi permite pagina, si nu inteleg tu ce mai cauti aici... te plictisesti? Get a life:)

    RăspundețiȘtergere
  4. A si inca ceva. Acesta a fost ultimul comentariu dat de tine pe care eu il aprob. Iti spun asta ca sa nu crezi ca nu aprob pentru ca nu am ce sa iti raspund... Dar incerc sa pastrez blogul curat... Stii tu... fara fraiere care traiesc virtual.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Feiticeira, ai vreo problema cu Alexa?

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, sigur. E blogul tău, poţi să fii cât de proastă vrei! Eu doar îţi ziceam că te faci un pic de râs cu gramatica ta de baltă!

    Cass: nu am o problemă CU Alexa. Problema e ea însăşi.


    Singura speranţă a omenirii e ca insecte ca ea să nu se reproducă!

    RăspundețiȘtergere
  7. Desi in general nu sunt de acord cand lumea zice ca vrea sa plece, te inteleg.
    Intr-adevar Londra... e o capitala.. un mister... o alta lume..
    Si mie mi-ar placea s-o vizitez, iar fiecare serial si film londonez cu scene din viata londoneza l-am savurat..
    Lume.. locuri.. atatea de descoperit ;)
    Oricum tot m-as intoarce in tara mea.
    Apropo faza cu oaia din turma sau ciudata: da, ai dreptate. Asa e :( Iar eu nu ma prea pot declara o oaie din turma :|

    RăspundețiȘtergere
  8. Deci, tu ai o problema grava. Capul tau.:)) Draga mea, vezi-ti de viata ta, lasa-ma pe mine in pace; sau tu nu ai o viata? decat una virtuala? Si in caz ca nu stii ce inseamna insecta, te rog sa repeti clasa a 5a si a 6a parca acolo se vorbeau despre insecte. Cat despre mesajul tau:"Feiticeira: Ah, apropo. Te rog eu sa nu pleci din tara. Si'asa romanii au renume prost, nu trebuie sa mergi tu sa ne manjesti si mai tare numele.", imi cer scuze ca habar nu ai cum arata Londra... sau orice alta tara inafara de Romania. Cu urmatoarea ocazie in care ai sa ma jignesti, o sa regreti. Nu ma provoca, daca te plictisesti atat de tare incat nu esti in stare sa iti omori timpul, dute in baie, caca-te, spala-te, fute-te(daca ai cu cine) daca nu baga-ti ceva in gaura dar pe mine lasa-ma in pace; nu ma provoca sa vorbesc urat... Nu are sens. Cum iti spuneam, ia-ti o viata, una adevarata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ahh, era sa pic de pe scaun cand am vazut ultimul tau comentariu blondo :)) Am crezut ca mie imi zici. Haide, nu te mai consuma atat cu aceste conflicte pornite aiurea din partea unora care erau probabil intr-o stare, cum se zice, "cu fundu'n sus"...N-are rost, viata e frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. :)) Problema e ca nu imi place sa miros oamenii cand stau cu fundul in sus... Asa ca sa stea cu fundul in sus in alta parte...:)) Nu era pentru tine chill:))

    RăspundețiȘtergere
  11. Feiticeira ar fi bine sa nu iti permiti sa vorbesti asa despre ea, eu nu incep sa jignesti ca nu are sens doar te avertizez sa iti controlezi cuvintele, daca nu vrei sa ai de-a face cu mine. O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu cred ca tu esti nemultumita de ceea ce ai. Daca as fi in locul tau as fi cea mai fericita.

    RăspundețiȘtergere
  13. Și mie îmi place Londra. Mă rog, mă atrage tot ce ține de Anglia, de la limbă, istorie, literatură, până la stil de viață, locuri de vizitat, mentalitate. Plus că majoritatea vedetelor pe care le plac sunt din Anglia. Mi-ar plăcea să mă duc la studii în Anglia. Ar fi un vis devenit realitate.

    RăspundețiȘtergere