BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

vineri, 27 mai 2011

Sunt o mică vrăjitoare

           M-am hotătât să vă împărtăsesc câteva (puţine) informaţii din cunoştinţele mele în legătură cu vrăjitoria şi magia. Aici nu dau mai multe detalii, pentru asta am facut o pagină separată... so enjoy. Daţi o privire înainte de a vă apuca paranoia şi a crede ca o să vă viziteze Lucifer ( care pun pariu ca nu ştiaţi că înseamnă cel luminat) datorită unei simple vrăji personale. Nu, nu e magie neagră. Oh c`mon, aici, aveţi linkul şi de asemenea şi sus la pagini. Have fun!             

13 comentarii:

  1. Ha ha! Ba da, ştiam că asta e una din teoriile despre semnificaţia lui Lucifer. Şi în poveşti cu baghete magice şi vrăjitoare pe mătură nu cred :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea stii bine, in cazul asta.:P

    RăspundețiȘtergere
  3. Aa, si poate daca ai fi intrat pe pagina respectiva, ti-ai fi dat seama ca nu e poveste cu bacheta magica si vrajitoare pe matura.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Poi daca ai intrat cred ca ti-ai dat seama ca nu am scris de nici o bacheta magica si de nici o matura... In plus, nu vreau sa intru in detalii dar nu vad unde e legatura cu Lucifer:))?

    RăspundețiȘtergere
  5. Este o vraja, care mai mult tine de concentrare si de capu fiecareia, nu de invocare. Lucifer, sau draci, demoni, spirite etc astea tin de invocare si magie neagra, ceea ce am scris eu este ceva inofensiv si amuzant.:) Data viitoare cladeste-ti niste argumente mai solide daca vrei sa ma contrazici. Stii vorba aia, nu vinde gradinarului castraveti? Foloseste-o, e utila.

    RăspundețiȘtergere
  6. Care-i legătura? Citeşte-ţi postul. Spuneam că ştiu şi eu de teoria conform căreia Lucifer înseamnă "cel luminat". Asta am zis-o ca replică la paranteza ta, că tu "pariai" că muritorii de rând nu ştiu. Asta-i legătura, grădinarule! ;)
    Şi nu te mai ambala, că nu o sa te poţi concentra la vrăjitorii!

    RăspundețiȘtergere
  7. Of doamne:)) Stai tu linistita ca de concentrat ma pot concentra, poate vrei sa iti demonstrez; oricum paranteza era pusa sub forma de gluma nu sa ranesc orgoliul nimanui. Iar daca tot te-ai hotarat sa scrii "gradinarule" trebuia sa nu uiti de ghilimele. Sau nu ai inteles iluzia? Iar daca la tine cel iluminat inseamna una din teorii, nu te supara ca nu am inteles ce ai zis, pur si simplu nu te-ai exprimat corect. Hai urca-te pe matura, promit sa te zbor eu de aici.;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Stai linistita draga, nu iti fur locul de pe treptele bisericii. Nu umblu la biserica.:) Nu am nevoie de zei ca sa am o viata okay. Ciaoless.

    RăspundețiȘtergere
  9. super, sunt sceptic până la oase, religie, vrăji, Dumnezeu..fairytales.

    RăspundețiȘtergere
  10. Poi nu exista dumneazeu si zei... dar tu care esti cu manipularea stii bine ca astea se fac din creier, la fel ca si cu vrajile, sunt o combinatie intre concentratie si traditii vechi... deci exista. iti pot demonstra:D

    RăspundețiȘtergere
  11. pe cand vraja de agatat pustoaice blonde, preferabil modelul stereo, 90-60-90, etc. ? ca deh, daca functioneaza poate ma reprofilez ... la cati clienti autohtoni si de peste hotare as avea.

    RăspundețiȘtergere
  12. :)) O sa ma gandesc la asta, nu prea ma atrag femeile dar am sa caut special pentru tine asa ceva:)))

    RăspundețiȘtergere