BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

marți, 19 aprilie 2011

Noaptea placerilor, noaptea iubirii

Noaptea... e ceva pur, misterios si tot odata infricosator. Se spune ca frica de intuneric ne tine pe multi in viata... Intr-un fel sunt de acord cu asta, dar pe deoparte, de ce sa ratam ceva atat de frumos pentru o simpla frica?
Apas pe clanta usii, care acum o vad ca pe un portal spre viata ce ma asteapta afara. Te prind rapid de mana si te trag dupa mine. Rochita imi flutura de la adierea de afara, dar asta nu ma opreste din mersul meu alert spre nicaieri... si nu oricum ci cu tine. Ajunsi in locul meu secret pe care din totdeauna am vrut sa ti-l impartasesc, ma intind lejera pe iarba, asteptand poate sa te intinzi langa mine... dar nu o faci... In schimb, iti impreunezi mainile cu ale mele, te asezi peste mine, si ma faci sa te doresc printr-un simplu sarut, un sarut pasional. Te simt tot mai inflacarat si plin de dorinta, cu fiecare mangaiere timida si furisa pe care ti-o dau. Fara sa mai stam pe ganduri, ne aruncam intr-un joc patimas al dragostei, un joc care ne duce pe culmile placerii fizice dar si sentimentale. Ne lasam prada tot mai adanc in joc... mangaieri si atingeri interzise pana cand sprijinata de copac totul devine din nou normal si inocent... tu, luna, padurea, noaptea... poate chiar si eu... Si totusi nu imi pot scoate din minte imaginea ta, din momentele in care redevi tu...

11 comentarii:

  1. Nici o parere? Nimic?:-? Doar un zambet?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, nu-ţi trebuie părerile altora când vine vorba de persoana iubită!
    Sunteţi tu şi el, nu tu, el şi lumea:P

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici de zambete nu e nevoie pentru persoana iubita dar eu ma refeream la post nu la el.

    RăspundețiȘtergere
  4. Postul este despre el!:D
    Despre voi, nu stric imaginea, e superbă!

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta imi aduce aminte de Piersic...:)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat de curand nu va mai fi nici o noapte:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca esti atat de atotstiutor sau atotstiutoare si prezici astfel de chestii zic eu importante, de ce te ascunzi sub un cacat de "anonim"? Adica, asuma-ti responsabilitatea in legatura cu ce ai de zis, nu asa, pentru ca asa oricine are tupeu. O zi faina, si daca mai dai anonim nu mai aprob, asta l-am aprobat ca sa nu imi zici ca is "naspa".

    RăspundețiȘtergere