BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

miercuri, 13 aprilie 2011

metode utile pentru a te "killeri"

          Toata lumea are o parte criminala in ea... unele is criminal de bune, altii is criminal de mistocari, aia e criminal de perversa... dar cate persoane sunt care chiar is criminale? I mean... criminale in adevaratul sens al cuvantului... Stiti?
          O alta chestie ce mi-a atras atentia... sinuciderile:D Fratilor, e plin de zboruri fara aripi de la etaj, de tuns vene, poison si nu ma refer la Alice Cooper, si de hai sa ne leganam... De ce nu sunteti mai inventivi...? Asa ca in nebunia mea, am facut o lista cu "Cum sa te sinucizi usor si de efect, fara sa fi patetic!".
          Dupa cum spuneam, nu am auzit de nici o sinucidere despre care sa pot zice... da dom`le asta a avut imaginatie sau stiinta. Cu siguranta stie toata lumea, cliseele acelea din filme, unde o bunaciune suparata isi da drumu la apa in cada cu multa spuma, isi arunca furoul pe jos si intra cada, si se relaxeaza...; nu departe de ideea asta, cu putina tehnologie si ceva la moda, o putem transforma intr-o sinucidere cool:)); iti poti lua cu tine si foenul bagat in priza, sau laptopul, in cazul acesta poti avea si un vinovat... pretenul care crede ca tu mergi la futute, iar tu ca sa ii demonstrezi omului ca esti o fetita cuminte, iei laptopu in cada, prin pura intamplare nu mai ai baterie si il bagi in priza, pornesti si webul ca sa fie totul dramatic si... ne facem parul permanent; si vor exista cel putin doua teorii: cea a sinuciderii, si cea a demonstratiei fidelitatii, unde vinovat este si prietenul gelos, dar si ea... tot ce conteaza este ca preotul sa creada ca fata a murit din dragoste, si sa fie si ea ingropata intr-un loc decent in cimitir :). Unde mai pui si constiinta incarcata a feciorului? A daaa... asta chiar conteaza, cat de mult ai vrut sa-l vezi ca sufera dupa tine... iata ca acuma ai ocazia; daca te grabesti mai prinzi si fata scarbita de ceea ce tu ai facut si el a vazut; nu cred ca nu stii! Tocmai ti sa prajit inima, si ti-ai vomitat maruntaiele topite; dar asta nu e un detaliu important nu? E doar ceva pentru care prietenul tau, pe care l-ai atras in joc doar ca sa faci pe victima pana in ultima secunda, va ramane cu sechele pe viata. O alta metoda la care m-am gandit ar fi cea cu seringa si aerul in vena... Nu stiu daca doare sau nu, dar atunci cand vrei sa te sinucizi nu cred ca mai conteaza putina durere inainte de moarte, adica asa... cat sa ti minte ca ai trait si tu:) Cea de-a treia, este una de fite; ai nevoie de o masina, de preferat ceva cat mai scump ca sa fie si mai de efect. E simplu, bagi un furtun in teava de esapament iar celalalt capat pe geam in masina, si incerci sa izolezi cat poti de mult; te intinzi dramatic in spate ca intr-un somn inocent, si adormita ai ramas. Tot la categoria somn usor si inocent pe veci, intra cea cu gazul nostru de gatit de toate zilele... asta in cazul in care nu ai avut bani nici de o masina, sigur ai un aragaz si o bucatarie, nu-i problema ca esti sarac, cu cat mai mica bucataria, cu atat mai repede esti aproape de paradis... Mergem pe aceeasi stradegie, gaz si somn. Una alta, foarte interesanta, si poate fi folosita si ca aparare in caz de nevoie (chiar daca pana acuma am vorbit ironic, acum vorbesc foarte serios), asta o stiu de la tata, de cand eram mica ma invata sa ma apar de nebuni:)) la unul dintre subrate ( nu ati vrea sa va si care nu?) este o artera importanta, trec pe acolo 30 de litri de sange pe minut, se face un circuit, corpul uman are doar 5... biologie clasa a 10...
            Daca totusi vreti sa fiti old-school si nu va plac propunerile mele, si mergeti pe una clasica, hai sa ne-o leganam, nu uitati! Inaltimea este importanta si de asemenea si sapunul:)
Acum o chestie cat se poate de "tru", din cauza careia cateva zile nu am mancat nici, si beam apa doar cu paiul:)) Data de 6.06.2006, m-au innebunit toti, vine Dracu, unde-i Dracu etc... si totusi, era dimineata... DA! Era ora 6!!! Mergeam cu tata, el la servici, pe mine ma plimba pana la scoala, si cum e soarta uneori cruda, era o aglomeratie la o intersectie, unde, un nene statea in balcon etajul 6 :)) (stiu coincidente, dar daca nu ma credeti va poftesc va vedeti blocul :))) cu cracii afara, fuma; eu aparent fermecata de pletele-i blonde, de tigara matinala si rebeliunea din el, credeti-ma, la inaltimea aia cracii afara in balcon si doar in chiloti... e ceva:)) Tata lovea nerabdator volanul cu degetul, cand sa uitat si el in sus, sa vada de ce ma cocot eu asa peste el, mai exact pentru ce... In secunda urmatoare, amandoi am regretat, omul si-a aruncat tigara nervos, probabil spunand, ultima tigara, apoi a plonjat... nu vreau sa va spun reactia:)) sk8erii mei noi erau plini cu cea mai ramas din mancarea rumegata de tata pe fuga in acea dimineata, mi sa dus Romeo ma gandeam eu, pana am vazut cat creier pe jos... ma tot intrebam unde il tinea? Normal ca politistii vomitau pe rupte pe acolo, si adunau creierii cu farasul 8-| cata cruzime:-< Si normal ca tata si-a blestemat dimineata si cremvustii care ii mancase, iar eu toata ziua ma uitam in spate, si aveam impresia ca domnul Romeo, ma urmareste, cu creierii bagati in cap... normal:) Am sa caut poate gasesc articolul pe net, nu mai stiu cum il chema pe nene, dar era blocul pe colt cum urci catre spitalul nou, Tg Mures.:) Astia care tineti minte, little help here:D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu